Huvud (saudiarabisk fotbollsspelare) Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Ditt Horoskop För Imorgon

Vad är den nuvarande relationsstatusen för den saudiarabiska försvararen, Yasser Al-Shahrani?

Yasser Al-Shahrani är naturligt reserverad och krymper samtidigt som han känner sig tillgiven. På grund av sin blyga personlighet har den ecuadorianske defensiva mittfältsspelaren hållit sina romantiska relationer hemliga.

Han har aldrig rapporterats som dejting någonstans, så det är utmanande att bekräfta hans nuvarande romantiska situation.

Det faktum att försvararen, Yasser är en enda människan förändras inte på grund av frånvaron av information.

Vem är Yasser Al-Shahrani?

Innehåll

Yasser Al-Shahrani aka Yasser bin Gharsan bin Saeed Al-Mohammadi Al-Shahrani är en professionell saudiarabisk fotbollsspelare. Han spelar aktivt som vänsterback eller mittback för A-Hilal och Saudiarabiens landslag .

Han medverkade i den för närvarande pågående under Fotbolls-VM 2022 grupp C fotbollsmatch mellan Argentina och Saudi Arabien på Lusail Stadium i Lusail, Qatar.

todd chrisley födelsedatum

I matchen förlorade Argentina mot Saudi med 1-2, med mål av Saleh AI-Shehri och Salem Al-Dawsari .

Tyvärr föll saudisk försvarare, Yasser till botten efter att ha kolliderat med målvakten Mohammed Al-Owais på stopptid och bars av planen på en bår. Han fick en fraktur i käken, brutna ben i ansiktet och inre blödningar.

Kronprinsen av Saudiarabien beordrade omedelbart att spelaren skulle flygas till Tyskland för akut operation med privatjet efter skräckkollisionen.

Var försvararen Yasser Al-Shahrani skadad under matchen mot Argentina i FIFA World Cup 2022?

Tyvärr drabbades den saudiarabiske försvararen Yasser av en käkfraktur, brutna ansiktsben och inre blödningar på grund av sin kollision med målvakten, Mohammed Al-Owais , under den historiska vinsten mot Argentina med 2-1.

Trots att Argentina ledde i första halvlek genom Lionel Messis straff i den 10:e minuten, tog Saudiarabien över matchen med mål i andra halvlek av Saleh Al-Shehri och Salem Al-Dawsari. Argentina fick stå för en förlust mot Saudiarabien till slut.

Yasser Al-Shahrani- Ålder, föräldrar, syskon, etnicitet, utbildning

Saudiarabains försvarare Yasser föddes den 25 maj 1992 i Dammam, Saudiarabien. Från och med 2022 är han 30 år gammal och har saudiarabisk nationalitet.

Enligt astrologen är hans födelsetecken Tvillingarna och han tillhör den arabiska nationaliteten.

Yasser föddes till sin far, Gharsan AI-Shahrani , medan hans mors namn inte är känt.

Det finns ingen ytterligare information om hans föräldrar, syskon och hans tidiga akademiska liv.

Yasser Al-Shahrani- Yrkesliv, karriärer

I maj 2018 kallades Yasser in i Saudi  Saudiarabiens 23-manna sista trupp för 2018 FIFA World Cup som hölls i Ryssland.

Med sin växande framgång utsågs han till Saudiarabiens sista trupp för Fotbolls-VM 2022 i Qatar.

Trots att Argentina ledde i första halvlek genom Lionel Messis straff i 10:e minuten tog Saudiarabien över matchen med mål i andra halvlek från Saleh Al-Shehri och Salem Al-Dawsari . Argentina fick stå för en förlust mot Saudiarabien till slut.

Tyvärr fick den saudiarabiske försvararen Yasser en fraktur i käken, brutna ansiktsben och inre blödningar på grund av sin kollision med målvakten, Mohammed Al-Owais , under den historiska vinsten mot Argentina med 2-1.